Satsuma Utazási Blog

Utazni tervezel? Ezekre figyelj a koronavírusos járvány (COVID-19) időszakában!
23
Márc

A magyar kormány is közzétette felhívását, hogy indulás előtt jól fontold meg, hogy valóban indokolt-e ebben az időszakban útra kelni vagy várhat még. Ha mindenképp útnak indulsz...

10 tipp külföldi szálláskereséshez - hotelek
11
Okt

Rengeteg szállást kerestünk már, szinte minden gyűjtőportálon .genius, premium, advanced felhasználók vagyunk. Sokan kérnek tőlünk tippeket, hogyan lehet jó szobát találni az interneten. Most 10 hotelkeresési tipp következik. 

10 tipp külföldi netezéshez és telefonáláshoz
17
Okt

Külföldön netezni vagy telefonálni általában drága, de legalábbis a "sose tudhatjuk" kategória. Mivel mi nem csak nyaralni, hanem neonomádkodni is szoktunk (utazás közben dolgozunk is), úgy gondoltam, összeszedek 10 fontos tanácsot, hiszen az internet legalább olyan fontos utazási kiegészítő mint egy nesszeszer :-))

Nemzetközi oltópontok Magyarországon
02
Jan

Ha veszélyeztetett területre mész, oltass! Nem éri meg kockáztatni. Akkor sem, ha Béla bá'-ék tavaly nem oltattak és semmi bajuk sem lett.
(Az elérhetőségeket és a nyitvatartási időket ellenőrizd, mielőtt odamész!)

10 tipp autókölcsönzéshez
06
Szept

Az autókölcsönzéshez olyan sok tippünk van, hogy ez most csak az első adag. (Ahogy a korábbi, külföldi netezéssel foglalkozót is folytatni fogjuk.) Sokan félnek a külföldi autókölcsönzéstől, pedig egy kis előre tervezéssel nem veszélyes mutatvány a legtöbb országban.