Sütiket használunk, részletek az adatkezelési tájékoztatóban.

Utazni tervezel? Ezekre figyelj a koronavírusos járvány (COVID-19) időszakában!

A magyar kormány is közzétette felhívását, hogy indulás előtt jól fontold meg, hogy valóban indokolt-e ebben az időszakban útra kelni vagy várhat még. Ha mindenképp útnak indulsz, akkor javasolt a Konzuli Szolgálatnál regisztrálni magad, hogy tudjanak rólad, illetve veled kapcsolatot tartani.

Kiemelten fontos az alapos kézmosás!

A folyékony szappan, fertőtlenítőhöz szükséges 100 ml alatti kis tégelyeket megtaláljátok a shopban, melyeket repülőre is felvihettek akár a kistáskában, hogy a higiénia állandóan szem előtt legyen. 

Kerüld a fertőzött zónákat külföldön!

Ha mégis érintkeztél olyan emberekkel, akiknél már a vírus gyanúja felmerült vagy már megbetegedtek, akkor maradj otthon és értesítsd háziorvosod, kerüld a közösséget!
További információkat a Nemzeti Népegészségügyi Központtól lehet szerezni a 06-80-277-455 vagy a 06-80-277-456 telefonszámon, ami 0-24 órában elérhető.

Sajnos a koronavírus ellenszerét nem tudjuk biztosítani, de az értékeid biztonságáról gondoskodunk a PacSafe acélhálós táskákkal, bőrönd hevederekkel, csomagvédő acélhálókkal, RFID védelemmel ellátott Contigo kulacsokkal vagy egyszerűen csak titkos zsebes körsállal, ha már az utazás mellett döntöttél.

Nézz szét a sok hasznos kiegészítő közül és válassz most belőlük!

Fotó: Pixabay.com

Keresés