Információk

Elérhetőség
Szállítás
Fizetés
Kapcsolatfelvétel
Elérhetőség
Cégnév / Név:
Czifra Antal E.V.
Cím:
4034 Debrecen, Luther utca 30. a.
Telefon:
Áruház neve:
Satsuma.hu - okos utazási kiegészítők áruháza
Adószám:
69206711-1-29
Nyilvántartási szám:
52851436
Kapcsolattartó neve:
Ügyfélszolgálat
Kapcsolattartó telefonszáma:
+36-30/490-4949
Kapcsolattartó e-mail címe:
Szállítás
Házhoz szállítás GLS-el
furgefutar_hu
Megbízható csomagszállítás rövid határidőkkel - ez a GLS egyik erőssége. A belföldi csomagok a feladást követő munkanapon kézbesítésre kerülnek. A GLS hétfőtől-péntekig normál munkaidőben, 8:00-17:00 óra között kézbesíti a csomagokat. A címzett e-mailben értesül a csomag feladásáról, melyben megjelölnek egy 3 órás időintervallumot, amikor megpróbálják kézbesíteni a csomagot.
Szállítási költség: 1 390 Ft
GLS csomagpont
furgefutar_hu_csomagpont
Magyarországon több mint 650 GLS Csomagpont üzemel. A csomagfeladó helyek különböző profilú üzletekben találhatók. A csomagfeladásnál kérjük vegyék figyelembe a CsomagPontok nyitvatartási idejét.

Megbízható csomagszállítás rövid határidőkkel - ez a GLS egyik erőssége. A belföldi csomagok a feladást követő munkanapon elhelyezésre kerülnek a kiválasztott átvételi ponton. A címzett e-mailen értesül a csomag feladásáról, illetve az átvétel lehetőségéről.
Szállítási költség: 1 390 Ft
Foxpost csomagautomaták
foxpost_hu_api_automata
FONTOS!!! Foxpost automatákba történő kézbesítésnél nem tudjuk vállalni, hogy a csomag 1 munkanapon belül megérkezik, inkább 3 munkanappal érdemes számolni!

A csomagterminálok országszerte több mint 140 helyszínen, a legnépszerűbb bevásárlóközpontokban elérhetők. A bevásárlóközpontok légkondícionált belső tereiben elhelyezett terminálok biztosítják, hogy a csomag ne legyen kitéve fagynak, hőségnek, párának vagy pornak.

A kiszállítási idő általában 2-3 munkanap, függően a futárszolgálat leterheltségétől. Amennyiben már másnap szeretnéd megkapni csomagod, úgy válaszd a GLS csomagpont vagy GLS házhozszállítást.

Választható fizetési mód: Előrefizetés (előreutalás vagy bankkártyás fizetés), így csak 990- Ft-ért jut el hozzád a csomag!
Szállítási költség: 990 Ft
Fizetés
Utánvéttel - GLS
A rendelése értékét a csomag kézhezvételekor kell csak kiegyenlíteni a kézbesítő futárszolgálat munkatársának.
Utánvéttel kapcsolatos kezelési költség: 380- Ft (a szállítási költség ehhez adódik hozzá)
Bankkártyás fizetés
Fizess Visa-, Visa Electron, Maestro-, Mastercard- vagy American Express kártyáddal a vásárlásaidért rejtett költségek nélkül.
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.
A bankkártyád adatai áruházunkhoz nem jutnak el!
Nincs fizetési jutalék a bank felé a vásárlóinknak!
Bankkártyás fizetéssel kapcsolatos kezelési költség NINCS!
Banki átutalással - előre fizetve
Az előreutalás előnye, hogy nem kell bankkártya adatokat megadnod és nem terheli plusz kezelési költség sem. Ráadásul most már azonnali utalás van, ezért az átutalt összeg másodperceken belül beérkezik hozzánk. Amint erről megkapjuk az értesítést el is kezdjük a csomagod összekészítését. (Erről plusz e-mail értesítést is kapsz).

Az átutaláshoz szükséges adatok:

Kedvezményezett bankja: Takarékbank Zrt.
Kedvezményezett neve: Czifra Antal
Kedvezményezett bankszámlaszáma: 61400038-00409825
Megjegyzés rovat: A bal felső sarokban található Rendelésszám-ot írja be
Átutalással kapcsolatos kezelési költség NINCS
Kapcsolatfelvétel
Kötelező kitölteni!
Kötelező kitölteni!
Kötelező kitölteni!