Sütiket használunk, részletek az adatkezelési tájékoztatóban.
Most itt vagy: > >

PacSafe termékek - Hogy tőled se lopjanak el semmit

PacSafe termékek - Hogy tőled se lopjanak el semmit Ismerd meg a PacSafe táskák remek megoldásait, amikkel segítenek megvédeni értékeidet.

Nincs annál bosszantóbb, mint amikor egy utazás vagy akár csak egy városi séta során a táskánk tolvajok markába jut, benne az összes értékes irattal, laptoppal, tablettel, telefonnal, orvosi papírokkal, örök emlékekkel. Az anyagi kárnál a bosszúság még nagyobb lehet, de azért ne becsüljük le az anyagi kárt sem: szinte biztosan jóval nagyobb, mint amibe egy olyan temrék kerül, amivel nagyon jó eséllyel rávehetjük a tolvajokat, hogy ne minket fosztogassanak....

A PacSafe márkanév a hongkongi székhelyű, 1998-ban alapított Outpack Designs Ltd. védjegye. Számos díjnyertes termékük van, de Magyarországon eddig elég nehéz volt beszerezni. Mi most addig hajtottunk, amig találtunk megbízható disztribútort, és fokozatosan bevezetjük a legtöbb termékvonalat. 

A PacSafe rengeteg megoldást kidolgozott, amivel biztonságosabbá tehetjük a csomagjainkat: a legtöbb esetben a tolvajok azt viszik el, amit a legegyszerűbb, ezért már egy bonyolultabb mechanikájú csat is számít: amíg rájön, hogyan nyílik, lebukhat, igy nem kockáztat. Az egyes termékek nem mindegyiket tartalmazzák, de minden terméklapon megtalálod, hogy melyiket igen. Ez a táblázat összefoglalja, mi mire jó:

PacSafe Anti-Theft Features:

Avagy: a PacSafe termékek Anti-Lop képességei

Ezeket a jelöléseket látod majd a termékeknél. Ha bármi további kérdésed merülne fel, keress minket chaten (jobbra lenn), vagy itt

Arról, hogy a gyakorlatban hogyan működnek, nézd meg a videót a táblázat alatt!

360° eXomesh®locking system

Szabadalmaztatott, hajlékony rozsdamentes acél háló, ami 2 formában érhető el: rá lehet húzni kívülről bármilyen táskára, vagy lehet belül a szövet alatt, így egy hordozható széffé alakítva a hátizsákot. Mindkettő lezárható acélsodronnyal 360°-os vágás álló módon, így egy ellenáló védelmet jelent minden táskának.

eXomesh®slashguards

A táska felvágók a táskák külső anyagait vagdossák fel (felül, alul vagy oldalt), így az értékek egyenesen a tolvaj kezbe potyognak. A könnyű acélháló egy belpített (és bevarrt) védelmet jelent a táska sérülékeny pontjain, igy elkerülhetjük, hogy a táskavágók áldozatává váljunk.

Carrysafe® slashguard strap

Hajlékony, könnyű rozsdamentes acél sodrony, ami az állítható Carrysafe® pántokba bele van varrva, így láthatatlan és mégis nagyon hatékony védelem a táskavágók ellen, akik a pánt átvágásával akarják megszerezni az értékeinket.

RFIDsafe™ blocking pockets & material

A legtöbb útlevél és bankkártya RFID chipeket tartalmaz, amik személyes adatokat, érzékeny információkat tárolnak. A személyiség tolvajok képesek ezeket az információkat kb 3 méter távolságból is ellopni egy RFID olvasóval. A díj-nyertes RFIDsafe™ blokkoló anyag megóvja a tartalmát az adatlopástól, mivel blokkol gyakorlatilag minden rádiofrekvenciát 10 MHz-től 3 GHz-ig.

Puncture resistant ToughZip

A szúrásnak ellenálló ToughZip megvéd a zsebesektől és attól, hogy pl. egy golyóstollal felnyissák a táska cipzárját, és lopják a tartalmát vagy nem kivánt tárgyakat csempésszenek bele.

Slashguard anchor straps

A kampós rögzítőpánt a táskához van rögzítve és elrejthető egy speciális kis zsebébe. Amikor előhúzzuk, akkor bármilyen fixen rögzített tárgyhoz hozzáköthetjük vele a táskánkat. Nem kell aggódni, ez is acélsodronnyal van megerősítve, így nem könnyű átvágással ellopni.

Roobar™ locking system

Segítség a zsebtolvajok ellen: a cipzárak, a rögzítőpánt vagy a hálózáró és lakatoló sodronyok biztonságos zárása a Roobar™ zárszerkezettel. A Roobar™ segítségével több táskát is lelakatolhatsz egyetlen zárral.

Interlocking zip pullers

Egymásba akasztott cipzárhúzók: megnehezítik a zsebtolvajok dolgát, ha a cipzár kinyitásával lopnák ki az értékeket. Ha még a Roobar™ zárszerkezetet is bevetjük, még a legelszántabb zsebtolvaj is feladja.

Stainless steel locking cable

Nagyon könnyű rozsdamentes acél lakatoló kábel, amivel a táskát egy fix ponthoz lehet rögzíteni, így megóvva attól, hogy egy tolvaj felkapja és elszaladjon vele.

Turn & lock security hooks

Ezek az okos kis szerkezetek megnehezítik, hogy egy fix ponthoz rögzített táskát egy mozdulattal elvigyék: a csavaros kis szerkezetet csak az tudja gyorsan kinyitni, aki tudja, hogyan kell, ezért egy tolvaj dolgát nagyon megnehezíti.

Smart zipper security

A cipzárhúzók egy biztonsági kampóhoz rögzíthetők és egy kis titkos fül alá elrejthetők, így védve a cipzárt attól, hogy a zsebtolvajok kinyissák.

Dual release security buckles dual buckles

Ennek az okos csatnak egy kétirányú, nyitó-záró gombja van. Ez a nyitási módszer megzavarja a felkészületlen tolvaj, aki nem akar majd időt pazarolni arra, hogy kinyissa. Ezzel is lehet fix tárgyakhoz rögzíteni, pl. asztal láb vagy egy pálmafa a strandon :-)

Nézd meg ezt a rövid videót a PacSafe lopás védett termékeiről:

Egyelőre nem forgalmazzuk a termékskála összes tagját, de jelezd nekünk, ha szükséged lenne rá, vagy szívesen átnéznél egy katalógust, és megoldjuk!

Nézd meg, milyen PacSafe termékek vannak most raktáron: 

 

Hadd lássam az összes PacSafe terméket

 

Tartalomhoz tartozó címkék: PacSafe

Keresés