Sütiket használunk, részletek az adatkezelési tájékoztatóban.
Termékek Menü

Digitális poggyászmérleg 100g-tól 40 kg-ig

Ár:
3.190 Ft
2.890 Ft
Kedvezmény: 9%
Elérhetőség: 1 nap alatt szállítható
Várható szállítás: 2019. augusztus 27.
Kisméretű poggyászmérleg, amit minden utunkra magunkkal vihetünk, 40 kg teherbírással, kényelmes, ergonomikus kialakítással, háttérfénnyel. A kijelző jelzi, ha túlsúlyt helyeztünk az eszközre, vagy ha alacsony az elemszint. A mérést követően pedig automatikusan kikapcsol. kg vagy lb mértékegység, szuperkicsi, nagyon nagyon hasznos darab.
Szerezhető hűségpontok: 10

osztonzo


18 000 Ft-tól ingyenes szállítás! szállítási díjak
Vedd meg nyugodtan, 30 napig bármikor visszavesszük. smiley

Szállítási információk

Mikor érkezik a rendelésed? Kattints ide a szállítási időkért! 

Leírás és Paraméterek

Régebben a légitársaságok elnézőek voltak, ha 20 kg volt a súlyhatár, kis mosollyal felvették a 24 kilóst, vagy még nagyobb bőröndöket. Ennek jópár éve vége, még a reguláris (nem fapados) légitáraságok is nagyon szigorúak, legtöbbször még a kézipoggyásszal is. A fapaodokról nem is beszélve, ahol az üzleti koncepció része, hogy a poggyászokra viszonylag alacsony határokat állapítanak meg, és a nehezebbeket nagyon súlyos pótdíjakért veszik fel. Nem annyira egyszerű megtippelni, hogy egy bőrönd 15 kg vagy 16, esetleg 23 vagy 24.

Ha csak a repülőtéri mérlegen derül ez ki, akkor jön a stressz, hogy mi legyen a tulsúllyal: fizetünk, esetleg kidobunk, átkéredszkedünk, stb. 

A legjobb az egészet elkerülni azzal, hogy még csomagolás közben lemérjük, hogyan állunk.

Nagyon sokféle mérleget lehet kapni, mi nagyon fontosnak tartjuk, hogy olyan kialakítáa legyen, amit könnyű egykézzel megemelni, akkor is, ha egy 20 kilós bőrönd lóg rajta (tehát nem túl vékony a fogantyú). Fontos még, hogy a szerkezet, amivel a súlyt ráakasztjuk ne merev kampó legyen, mert nem dinnyét akarunk mérni, hanem bonyolultabb kialakítású táskákat, bőröndöket. Ez a pánt kényelmesen átfűzhető minden fülön.  (2 utazás között persze otthon kiválóan használható dinnye- vagy postai küldemény mérlegnek is :-)) 

Mi a kis mérleget, (ami elemmel együtt is csak pár deka, és karcsú kialakításával igazán nem foglal sok helyet), minden repülős utunkra elvisszük, így az út során vásárolt tárgyak miatt sem kell fájjon a fejünk. (Vagy a pénztárcánk, amikör közlik a poggyásztúlsúly költségét...Ennek mértéke légitársaságonként és viszonylatonként változó, de akár 100 dollárnál is több lehet egy tengeren túli út esetén.

Mérés során a terhet lassú fokozatos mozdulattal emeljük, hogy lehetőleg ne mozogjon a mérlegen, mert az téves mérést okoz. 

teherbírás 40 kg
kijelző világítás igen
áramellátás 1 db CR2032 gombelem, a csomagolás NEM tartalmazza, de ajándékba küldünk:-)
szín fekete

Kapcsolódó termékek

1 napos szállítás, utolsó db-ok
2.190 Ft
1 nap alatt szállítható
690 Ft

Ezt is ajánljuk

Termék címkék: basics, férfi, nőknek, repülés