Sütiket használunk, részletek az adatkezelési tájékoztatóban.
Ár:
16.900 Ft
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2019-10-29
Márka:
Nagy méretű piknik táska 4 adagnyi ételnek, vagy 4 nagyobb palacknak, külön evőeszköztartó zsebbel. Akár 10 órát tartja a hideget, és nem kell hozzá jégakku!
Cikkszám: 1010701000930
Átlagos értékelés: Nem értékelte még senki, te lehetsz az első!

Leírás és Paraméterek

 Ez a szépséges pickniktáska akár* 10 órán át is hűtőhidegen tartja a tartalmát 

Ebbe a nagy pikniktáskába belefér 4 személyre étel, vagy 4 nagy palack, vagy rengeteg gyümölcs, stb. Kényelmesen lehet bele rakodni, az oldalán végig cipzáros.

Van egy teljesen száraz zsebe, ahova evőeszközt, sörnyitót, vagy bármi fontosat lehet tenni, ez a zseb mindig száraz, és ugyanitt van még egy kissér rejtett cipzáros zseb mindenféle fontos dolognak. Az oldalán van egy külső, nem zárt rekesz is. A pántja pont olyan hosszú, hogy vállra lehet venni, így még akkor is könnyű vinni, ha nehézre pakoltuk, szemben a dobozos hűtőtáskákkal :-))

Hogyan működik: a táska anyagában körben mindenhol nagy hőkapacitású, szabadalommal védett fagyasztózselé van, ami 10-12 óra alatt a mélyhűtőben megfagy. A fagyasztáshoz a táskát egész kicsire lehet hajtani.  A fagyasztóból kivéve az ételeket jégakku nélkül lehet belerakni, és így körbeveszi a hideg. 

A táska belseje műanyag, élelmiszer kontakt minőségű EVA (Etil-vinilacetát) ami teljesen vízálló. Ha a fagyott táskába meleg ételt teszel, akkor kondenzálódni fog a pára a hideg táskán, de ekkor sem fog kifolyni. Tedd bele az ételt szoba- vagy hűtő hőmérsékleten, és nem lesz kondenzvíz sem! :-)

Tisztítás: ha nedves a táska, ne csukd össze: töröld át mosószeres ronggyal vagy fertőtlenítős takarítókendővel.

Repülés: a TSA állásfoglalása szerint amig fagyott a hűtőközeg, minden további nélkül felvihető kézipoggyászként. Ezért ha kézipoggyászként repülőre akarod vinni, indulás előtt vedd csak ki a hűtőből, és még 4-6 órát fagyott lesz. De még soha senki nem tett észrevételt a PACKiT dolgozóinak, akik rendszeresen ülnek repülőre ilyen táskákkal.

Nézd meg a termék bemutató videóját:

 

 

*:akár= ez az idő 21 fokos szobahőmérsékleten lett mérve, ha ennél jóval melegebb van, ez az idő valamelyest csökken.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Ezt is ajánljuk

Keresés