Termékek Menü
Kilapítható vizespalack karabinerrel -  480 ml, színes Kattintásra nagyobb lesz

Nem leszünk

Raktérsöprés akció! Katt!

 

Kilapítható vizespalack karabinerrel - 480 ml, színes

Ár:
749 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2018. július 19.
Kilapítható vizespalack sportkupakkal, aluminium karabinerrel, 480 ml. Ásványvizes flakon helyett...Vidám, egyedi és nagyon környezettudatos :-)
Kapható választék:
Minta:

osztonzo

Részletek
Vedd meg nyugodtan, 30 napig bármikor visszavesszük. smiley

Leírás és Paraméterek

A vizespalack minden utazó alaptartozéka, és általában megoldjuk egy kereskedelmi forgalomban szerzett flakon újratöltésével.

Mi azért hiszünk jobban a kilapítható flakonban, mert nem foglal annyi helyet, könnyebb rögzíteni, és sokkkkkkal környezettudatosabb, különösen ott, ahol a csapvíz iható. 

A flakon erős polietilénből készült (nem PET!), jól bírja a hajlítást, betehető a mosgatógépbe (egy tányértartó pálcára húzva), bírja a fagyasztást (ne töltsük csurig, ha fagyasztjuk!) és a karabinerrel felakaszthatjuk, vagy kicsire tekerhetjük. (De laposan még kevesebb helyet foglal.)

Van rajta egy feliratozható sáv, hogy mindenki megismerje a sajátját. Nálunk most számtalan színben kapható.

Utazásaink során már vázaként is funkcionált :-) 

FONTOS: Ne használd ezt a palackot arra, hogy a repülőtéren vizet veszel a csapból. A kabinnyomás csökkenésekor a sportkupak kinyílik és folyni kezd. Lecserélheted hagyományos kupakra a sportkupakot, de a le és felszállás során bekövetkező légnyomásváltozások kárt tehetnek a termékben. Hasonlóan ne használd arra, hogy magas hegységbe feltúrázz vele, mert a légnyomás értéke hasonlóan csökkenni fog, és kinyitja a kupakot. Nagy légnyomás különbségek áthidalására szénsavas ital tárolására alkalmas edényzetet használj, vagy a nyomásváltozás során (le és felszállás) tartsd nyitva.

 

szín különöbző színekben
űrtartalom 480 ml

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Írd meg a véleményedet!Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő