Sütiket használunk, részletek az adatkezelési tájékoztatóban.
Most itt vagy: > > >

Pacsafe Útlevél méretű RFID védőtok

Ár:
2.790 Ft
Márka:
Útlevél védő tok a személyiségtolvajok ellen: már akár 3 méteres távolságból is ellophatók az útlevélben tárolt érzékeny adatok. Ez ellen véd ez a tok.
Cikkszám: 1010701000550
Elérhetőség: Akár 1 nap múlva nálad lehet
Várható szállítás: 2019. december 11.
Átlagos értékelés: Nem értékelte még senki, te lehetsz az első!

Leírás és Paraméterek

Az ENSZ javaslata 2003 óta a tagállamok az utazási dokumentumok tulajdonosának biometrikus adatainak tárolását szorgalmazza. A használandó technika feltételei az univerzális felhasználhatóság, egyformaság, technikai megbízhatóság, hasznosság és tartósság voltak. Ezek a feltételek a kontaktmentes chip (RFID) használatához vezettek, amelyen a személy elektronikus tárolt képe mellett az ujjlenyomat és az íriszminta is tárolható. 2004. december 13-án az Európai Unió Tanácsa – az USA nyomására – eldöntötte a tagállamok útleveleinek a tulajdonos géppel olvasható biometrikus adataival való ellátását. 

Minden mai útlevél tartalmaz RFID azonosítókat, az EU útlevelei pl. ujjlegynomatot is.  A mai vevőrendszerekkel ezt a chipet a személyiségtolvajok akár 3 méteres távolságból is olvasni tudják, vagyis akár egy sorbanállás közben is.

A PacSafe termékekben mindig van egy megfelelő méretű zseb, ahova az útlevelet (és a szintén RFID-s bankkártyákat, stb) tenni lehet. 

Ez a termék egy független védelem az útlevelünk számára, bármely táskában vagy zsebben.

Az anyaga szabadalmaztatott kompozit, ami gyakorlatilag megakadályoz minden rádiofrekvenciás sugárzást 10 MHz és 3 GHz között. 

Tépésálló és vízálló, így védi is az útlevelet. 

Képességek RFIDsafe
anyaga speciális aluminium-papír-műanyag kompozit
méret útlevélméret (13,5 x 10,5 x 0,1 cm

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Ezt is ajánljuk

Keresés