Sütiket használunk, részletek az adatkezelési tájékoztatóban.

PacSafe Prosafe® 750 TSA kártyás lakat

Youtube videók

Ár:
5.990 Ft
Márka:
Még meglepőnek számító lakat, amin se számtárcsák, se kulcslyuk nincs: nem kell kódokat megjegyezni, csak a bankkártya méretű kártyát oldalról beletolni.
Cikkszám: 1010301000650
Elérhetőség: Akár 1 nap múlva nálad lehet
Várható szállítás: 2020. augusztus 11.
Átlagos értékelés: Nem értékelte még senki, te lehetsz az első!

Leírás és Paraméterek

Egy kicsit meghökkentő lakatmegoldás: nem kulccsal, nem számkóddal, hanem egy kártyával nyílik a lakat. Nincs esélye, hogy elhagyjuk a kulcsot, vagy elfelejtjük a kódot. A kártyát betesszük a többi közé, várhatóan vigyázni fogunk rá :-)

Ráadásul ha mégis elveszne a kártya, a gyártón keresztül segítünk pótolni. (Ehhez szükség van a kártya kódjára, amit a csomagolás tartalmaz.)

A nyitáshoz a kártyát a lakat alján lévő nyiláshoz kell illeszteni, és kb olyan erővel betolni, mint egy kulcsot. Az egyedi lyukkombináció nyitja a lakatot. (Ld. a videót alább.) Gyors, egyszerű, és nem kell hozzá jól látni! :-)

Az amerikai szállításbiztonságért felelős szervezet TSA (Transport Security Administration) által elfogadott kis fémkengyeles lakat. Ha a poggyászra nem ilyen lakatot teszünk, akkor azt az átvizsgáláskor letörik, vagy más módon károsíthatják a táskát. A TSA lakatokhoz az arra jogosult hatóságnak speciális nyitóeszkköze van, amivel a lakat tönkretétele nélkül tudják azt kinyitni.  Az amerikai hatóságok a poggyászba tett cetlivel szokták jelezni, hogy biztonsági ellenőrzés céljából kinyitották a táskát.

Ez a lakat az Egyesült Királyság hatóságának (HRSC) is megfelel.

A Travel Sentry®a PacSafe gyártójának védjegye.

szín fekete
tokozás Cink ötvözet
biztonság kártyás nyitás (2 kártya jár hozzá)
TSA igen (Travel Sentry®)
méret 7 x 3 x 1 cm
tömeg 44 g

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Ezt is ajánljuk

Keresés