Termékek Menü
Objektív sapka, kényelmes, kétujjas - 58 mm Kattintásra nagyobb lesz

Nem leszünk

Raktérsöprés akció! Katt!

 

Objektív sapka, kényelmes, kétujjas - 58 mm

Ár:
890 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2018. július 19.
Kényelmes, két ujjal csippenthető objektívsapka, amit gyorsan és pontosan lehet feltenni és levenni, még nagyobb árnyékolók esetén is.

osztonzo

Részletek
Vedd meg nyugodtan, 30 napig bármikor visszavesszük. smiley

Leírás és Paraméterek

Nincs is annál bosszantóbb, mint amikor az objektívet védő sapka elvész. A frontlencse poros lesz, mielőbb pótolni kell. Ez egy márkázás nélküli, de jó minőségű megoldás. 

Az objektív sapkák között van egy olyan irányzat, amikor a sapka le és felrakásához a termék szélét kell egy kicsit összenyomni. Ez leginkább csak akkor kényelmes, ha nnincs az objektíven árnyékoló (hood). Ha van, akkor kész kínszenvedés ez a fajta megoldás, és mivel általában van, ezért kerestünk olyan objektív sapkát, amit kényelmesen lehet kezelni: A kioldó reteszt a közepén megcsippentve lehet működtetni. Így várhatóan nem hagyunk el több, félig felrakott obisapkát :-)

A megfelelő méret megállapításához vegyük szemügyre az objektívet és olvassuk le a frontlencse körüli számokból, hogy hány mm az úgy nevezett szűrőméret. A sapka az objektív (és a váz) márkájától független, csak a szűrő méretéhez igazodik. 

Ha meglepetésnek szánjuk, akkor szükségünk lesz az objektív pontos tipusára, verziószámára, fényerejére, ami alapján az internetes adatbázisokból a méret kikereshető.

 

szűrőméret 58 mm
márka univerzális
szín fekete

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Írd meg a véleményedet!Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő