Sütiket használunk, részletek az adatkezelési tájékoztatóban.
Most itt vagy: > > >

Titkos széf konzervnek álcázva

Ár:
2.290 Ft
Van az úgy, hogy az értékesebb dolgokat úgy érdemes elrejteni, hogy valójában nagyon is szem előtt van... Ez a kis safe megszólalásig hasonlít egy ravioli konzervre... De elrejtheted benne a pénzedet, a kocsikulcsot, a lakat kulcsát, kártyát stb. Az alján műanyag csavarós zár van. 11x7 cm valódi konzerv méretű
Cikkszám: 4029811367696
Elérhetőség: Akár 1 nap múlva nálad lehet
Várható szállítás: 2020. január 21.
Átlagos értékelés: Nem értékelte még senki, te lehetsz az első!

Leírás és Paraméterek

Korábbi útjainkon házilag barkácsoltunk ilyet, de már itt a szép és profi verzió is. Van az úgy, hogy nem tudod magaddal vinni az értékeket, pénzt, kulcsokat, de ilyenkor sem érdemes feltűnő helyen tárolni. Egy kétes élvezeti értékű ravioli konzervet sokkal kevesebben próbálnak elcsenni, mint egy pénztárcát, ez szerintem nyilvánvaló :-)

Vicces és hasznos ajándék, amiért a legtöbb utazó ismerősöd hálás lesz.  (A termék a beszállítótól egy hatalmas műanyag bliszterben érkezik, amit sem tárolni sem szállítani nem érdemes, mert nincsen rajta semmilyen információ. Így a termék csomagolatlanul érkezik hozzád, de természetesen minden hiba nélkül. (A csomagolás hiánya tehát nem azt jelenti, hogy a termék használt, vagy akár visszaküldött. )

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Ezt is ajánljuk

Keresés