Sütiket használunk, részletek az adatkezelési tájékoztatóban.

JET LAG Útlevél méretű RFID védőtok - Türkiz Kék

Ár:
1.690 Ft
Márka:
Útlevél védő tok a személyiségtolvajok ellen: már akár 3 méteres távolságból is ellophatók az útlevélben tárolt érzékeny adatok. Ez ellen véd ez a tok.
Cikkszám: SA5013-TürkizKék
Elérhetőség: Akár 1 nap múlva nálad lehet
Várható szállítás: 2020. augusztus 12.
Átlagos értékelés: Nem értékelte még senki, te lehetsz az első!

Leírás és Paraméterek

Az ENSZ javaslata 2003 óta a tagállamok az utazási dokumentumok tulajdonosának biometrikus adatainak tárolását szorgalmazza. A használandó technika feltételei az univerzális felhasználhatóság, egyformaság, technikai megbízhatóság, hasznosság és tartósság voltak. Ezek a feltételek a kontaktmentes chip (RFID) használatához vezettek, amelyen a személy elektronikus tárolt képe mellett az ujjlenyomat és az íriszminta is tárolható. 2004. december 13-án az Európai Unió Tanácsa – az USA nyomására – eldöntötte a tagállamok útleveleinek a tulajdonos géppel olvasható biometrikus adataival való ellátását. 

Minden mai útlevél tartalmaz RFID azonosítókat, az EU útlevelei pl. ujjlegynomatot is.  A mai vevőrendszerekkel ezt a chipet a személyiségtolvajok akár 3 méteres távolságból is olvasni tudják, vagyis akár egy sorbanállás közben is.

Ez a termék egy független védelem az útlevelünk számára, bármely táskában vagy zsebben.

Az anyaga szabadalmaztatott kompozit, ami gyakorlatilag megakadályoz minden rádiofrekvenciás sugárzást 10 MHz és 3 GHz között. 

méret 10 cm x 14 cm x 0.1 cm
szín piros, fekete, türkiz kék, szürke, világos szürke
anyaga speciális aluminium-papír-műanyag kompozit

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Ezt is ajánljuk

Keresés