Sütiket használunk, részletek az adatkezelési tájékoztatóban.
Ár:
690 Ft
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2019-10-28
Márka:
Repülőgépekhez alkalmas jack adapter: a repülőgép kettős kimenetébe dugható, így a saját fülhallgató csatlakoztatható hozzá.
Cikkszám: 2010601000240
Átlagos értékelés: Nem értékelte még senki, te lehetsz az első!

Leírás és Paraméterek

Egy hosszabb repülőúton általában van fedélzeti szórakoztató egység, amihez általában osztanak fülhallgatót is. A létező legolcsóbbat, amit találtak a piacon. Emiatt általában sem nem túl kényelmes, sem nem túl jó hangminőséget jelent.

A legtöbb embernek van valamilyen jobb minőségű fülhallgatója, akár a telefonhoz csomagolt, vagy még jobb. A baj csak az, hogy a repülőgépen olyan csatlakozó van, ami 2 mono jack kimenetet ad, így ha a fülhallgatót csak az egyikbe dugjuk, csak mono hangélményhez jutunk.... Sokan használják a saját telefonjukat, egyéb zenelejátszójukat az út során, csak figyelni kell arra, hogy egy 12 órás úton ez valószínűleg lemerül, tölteni meg nem lehet. (De remek külső akkumulátort ajánlhatunk!)

Igen, egyes légitársaságok megteszik azt, hogy olyan fülest osztogatnak, amiről ez a csatlakozó leválasztható, vagy business classon akár igen márkás fülest is kaphatunk, de a legbiztosabb megoldás, ha lapul a zsebünkben egy ilyen kis adapter, minden eshetőségre.

Ez egy olcsó, és nem csúcstechnológiás minőségű csatlakozó. De egy repülőútra az ott vetített filmekhez és játszott zenékhez jól jöhet. 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Ezt is ajánljuk

Keresés