Sütiket használunk, részletek az adatkezelési tájékoztatóban.
Most itt vagy: > Kezdőlap >

Bemutatkozás

Bemutatkozás

 

Egy nem szokványos bemutatkozás


Szenvedélyünk az utazás. 


Régóta és nagyon sokféle módon utazunk: nyaralunk, városokat látogatunk, tömegturista és a civilizációtól távol eső helyekre járunk, a szomszéd faluba, kisvárosba, nagyvárosba, sivatagba, őserdőbe, szavannákra, tengerpartra, egyedül, csoportosan, üzleti úton, repülővel, autóval, vonattal, gyerekkel, kutyával, mindenhogy.
És mindért rajongunk. Rengeteg tapasztalatunk is gyűlt, és úgy éreztük, most eljött az ideje, hogy egy sokéve dédelgetett gondolatunkat megvalósítsuk:

Az egész azzal a kissé keserű tapasztalattal kezdődött, hogy az utazáshoz szinte minden kelléket máshol kell megvenni, a legtöbbet külföldről. 
Amikor 1-2 útra készül az ember, körbenéz, hogy hol is vehetne például egy jó kis lakatot.... Eljut a lakat webáruházba, és teljesen szedítő a választék, ráadásul az utazáshoz ajánlott lakatok általában nem a fő spektrumában vannak a termékeknek...
Ugyanígy jártunk a fotós kellékekkel, az egészségügyi és kényelmi holmikkal, és szinte minden utazási kellékkel: ezer helyről, sok tanácstalanság árán lehet beszerezni, jó részük külföldi, ahonnan semmi sem gyors, és sokszor nem is problémamentes...Sokszor vettünk gagyit drágán, és néha kiderült, hogy a remeknek tűnő darab nem is jó igazából semmire.
Rengeteg webshop tart hatalmas választékot táskákból, bőröndökből, néha 1-1 utazós nesszeszer is befigyel, bár nem a legpraktikusabb vonalból. De nem találtunk megfelelően biztzonságos hátizsákot, amit nem vág fel az első bicskás tolvaj a városi dzsungelben....

A mi webshopunkban nincsen mindenből 100 féle. Nem a nagykerből listázzuk át a legolcsóbb kacatokat képekkel, 1 soros szövegekkel együtt... Mi azokat a termékeket szedtük össze, amik beváltak: az adott körülmények között szerintünk a legjobbak. A leírásokra nagyon sok időt szántunk: mindenhol igyekszünk a saját tapasztalataink alapján tanácsokat, tippeket, élményeket is átadni.
Pontosan tudjuk például, milyen bosszantó, amikor a jól kinéző szivargyújtós autóstöltő nem tölt, és nincs másik, az utazás lényegtelen kis feladata (a telefon töltése) egy mumussá válik: ha nincs telefon, nincs navi, nincs net, nincsenek e-mailek, beszállókártyák... Olyan termékeket keresünk, amik nem akkor romlanak el, amikor esélyünk sincs pótolni,  nem rontják el az utazást ezzel.

Ezek a fő alapelvek, amik mentén kialakítottuk az árukészletet: gondosan válogatott, bevált, jó minőségű termékek, amik nem hagynak cserben és megfelelő az áruk is. Nem minden termék drága: Tisztában vagyunk azzal, hogy egy olyan kiegészítő, amit 2x használtunk a strandon, vagy 20 percet lógtunk vele a közeli városban, nem kerülhet vagyonokba. De azzal is, hogy egy jó hátizsák, egy szuper kulacs vagy egy menő hűtőtáska egy életre szól  wink

Ezért lelkesen karolunk fel olyan kezdeményezéseket, amik a megszokott termékeinknek adnak új, modern funkciót, "okossá teszik őket". Igy került a listánkra a Pacsafe, ami egyáltalán nem egy sima hátizsák... Megnyugtató a biztonsága.
Egy régi, és szerintünk sokakat érintő problémánkra találtunk megoldást az okos és aranyos LuckyLock-kal, olvass róla itt. Az okos és szép PACKiT termékekkel öröm a kirándulás, de mindennapokban is használjuk: a legokosabb hűtőtáska.
Minden városi nomád fontos kelléke a sportkulacs, esetleg egy szép termosz: le az eldobálós ásványvizes palackokkal, szegény Föld, használjunk egy kulacsot sokáig... Nagyon nagyon sokáig. (És figyeljünk arra, hogy a legtöbb sportkulacs nem tisztítható jól, így elszaporodnak benne a bacik, amik nem túl egészségesek*. Vegyünk olyat, amit jól tisztítható: Kedvencünk a Contigo.)  

Még csak most tesszük az első lépéseket, sokminden nincs még, amit mi is tervezünk. De nyitottak vagyunk javaslatokra, kérésekre, ötletekre is. Kérdezz tőlünk bátran! Van chatünk is, itt találod jobbra lenn. Ha nem találsz valamit, írd meg a  Kívánságműsorban

És olykor picit bezárjuk a boltot, és újabb élményekre vadászunk valahol :-)

 

Keresés