Sütiket használunk, részletek az adatkezelési tájékoztatóban.
Termékek Menü

Webox információk

FONTOS:

A WEBOX szolgáltatója az automatákat elszállítja Magyarországról, a WEBOX Hungary Kft a szolgáltatás megszüntette, a szerződéseket felmondta. A jövőben a Foxpost fogja bővíteni az automaták számát.

Mi is rettentően sajnáljuk ennek a remek szállítási módnak a kiesését. Nagyon szerettük, a vevőinkkel együtt.

 

 

 

Miért a webox?

 

A Webox szolgáltatása lehetővé teszi számodra, hogy az online vásárolt termékeket bárhol és bármikor átvehesd a csomagterminál hálózatból. Ez a megoldás tökéletes kényelmet biztosít. Nincs több sorban állás, adminisztráció és várakozás. Gyors, egyszerű és innovatív!

 

 

A Webox terminálok használatával csak

4 egyszerű lépés, és már viheted is a csomagod!

 

1.lepes 2.lepes

 

3.lepes 4.lepes

 

Nincs más dolgod, mint a webáruházban a vásárláskor Webox szállítást kérni. A Webox rendszerével akár 7 másodperc alatt átveheted a csomagodat termináljainkból.
Ha a rendelésedet a terminálnál szeretnéd fizetni, akkor is kevesebb, mint 1 perc és már viheted is! Az alábbi videón láthatod, milyen egyszerű az egész.A Webox terminálokat forgalmas helyen találod, azért, hogy csomagod átvétele a napi rutinod része lehessen. Például plázákban, szupermarketekben, benzinkutakon. Ráadásul időkorlát vagy nyitva tartás nélkül a nap 24 órájában, a hét minden napján, bármikor átveheted a csomagodat, az ország 80 pontján!

 

Nézd meg itt, hogy hol találod a számodra legkényelmesebben elérhető terminált.

 

Van lehetőség a rendelésed végösszegét a terminálnál is kiegyenlíteni de csak bankkártyás fizetési móddal. A terminálnál készpénzes fizetési lehetőség nincs!

 

Nem kaptál választ minden kérdésedre? Keresd fel www.webox.hu honlapot részletes információkért, vagy hívd a webox ügyfélszolgálatot a +36 1 445 3663-as telefonszámon.