Sütiket használunk, részletek az adatkezelési tájékoztatóban.
Most itt vagy: > >

Termékvisszaküldés

Vásárolj bátran, nálunk nem kockáztatsz semmit! 100% elégedettségi garanciánk alapján az átvételtől számított 30 napon belül visszaküldheted azokat a termékeket, amiket még nem használtál, de bármi okból nem nyerték el a tetszésedet, és mi visszaadjuk a termékek árát. 

Ehhez csak a következőket kell tenned:

  1.  Töltsd ki az alábbi Visszaküldés Űrlapot, és nyomja meg az "Elküld" gombot. Hajtogasd vissza a gyári csomagolásba (pld a nejlon tasakba) a visszaküldendő termékeket. Majd tedd be az egészet egy jól záródó borítékba/dobozba. (Ha az eredeti boríték/doboznem sérült, használd azt akár!) Gondosan csomagolva add fel, nehogy megsérüljön a szállítás alatt, mert ez a te felelősséged.
  2.  Hozd el személyesen vagy küldd el a csomagot postán vagy futárral a székhelyünkre: 4033 Debrecen, Apafája utca 10. A csomagon jól látható módon tüntesd fel a feladót, és az eredeti rendelésszámot is!
  3.  Amint a csomag visszaérkezett hozzánk, és meggyőződtünk róla, hogy a tartalma sértetlen és rendeltetésszerű használatra alkalmas állapotban van, minden további kérdés nélkül visszatérítjük a termékek vételárát.
  4. Van 1-2 kivétel, amit matricával mindig jelzünk a terméken: a higiéniai termékeket (pl. menstruációs kelyhek, pisilőtölcsérek) csak akkor tudod visszaküldeni, ha a rajtuk lévő fólia sértetlen. Ha többet rendeltél, a ki nem bontott darabokat természetesen visszavesszük. Ezzel a te egészségedet is védjük: így tudjuk garantálni, hogy semmilyen higiéniai terméket nem használt senki előtted sem.

FONTOS! A 100% elégedettség garancia a csomag kézhezvételétől számított 30 napig érvényes. A visszaküldés díja téged terhel, ezt a vonatkozó rendelet írja elő.  Utánvétes, portós csomagot nem tudunk átvenni, ezek vissza fognak menni hozzád. és még a visszaszállítást is ki kellene fizesd. Csak tiszta, nem használt, nem kopott, nem mosott, eredeti papír- és bevarrt címkéit tartalmazó terméket veszünk vissza.

Nagyon sajnáljuk, hogy a terméket visszaküldöd, de reméljük, nem vagy nagyon csalódott, és lehetőséget adsz nekünk, hogy javítsuk a hibát: Természetesen minden külön indoklás nélkül visszafizetjük a nem használt termékek árát, ha ezt szeretnéd, de van egy jobb ajánlatunk is:

2 kupont küldünk (e-mailben) amiket egy éven belül használhatsz fel:

  1.  A vásárlás teljes ellenértékével (beleértve a kiszállítás díját is) megegyező vásárlási utalványt (kupont)
  2.  Még egy ingyenes szállítási kupont

A kuponokat együtt vagy külön is felhasználhatod és el is ajándékozhatod. A kuponok érvényessége a vásárlástól számított 12 hónap.

Mivel úgy érezzük, hogy a társadalomban megfogalmazódott az igény a társadalmi felelősségvállalásra, lehetőség van arra is, hogy az áru ellenértékét adományként a Szurikáta Alapítványnak átutaljuk, akik a diabéteszes gyerekeket támogatja. (Az utalásról igazolást küldünk.)

Kérjük a visszaküldés előtt töltsd ki az alábbi űrlapot:


Ha bármiben bizonytalan vagy, kérd ki Fogyasztó Barát közérthető és mindenkor pontos tanácsát. Elkötelezettek vagyunk a jogszerű és mindenben méltányos kereskedelmi gyakorlat mellett. Itt tudod elolvasni a minden jogi részletre kitérő, valamennyi jogszabályi elvárásnak megfelelő fogyasztói tájékoztatót. (Ez az oldal ennek egy rövidített és közérthető kivonata.)

Minden kérdésedben segítünk, keress minket az elérhetőségeinken. Ha nem vagy biztos abban, hogy jól használod a terméket, aranyos ügyfélszolgálatunk szívesen segít benne, kérdezd őket bátran!

 

Keresés