Sütiket használunk, részletek az adatkezelési tájékoztatóban.
Termékek Menü

Termékvisszaküldés

Vásárolj bátran, nálunk nem kockáztatsz semmit! 100% elégedettségi garanciánk alapján az átvételtől számított 30 napon belül visszaküldheted azokat a termékeket, amiket még nem használtál, de bármi okból nem nyerték el a tetszésedet, és mi visszaadjuk a termékek árát.

Ehhez csak a következőket kell tenned:

  1.  Töltsd ki az alábbi Visszaküldés Űrlapot, és nyomja meg az "Elküld" gombot. Hajtogassa vissza a gyári csomagolásba (pld a nejlon tasakba) a visszaküldendő termékeket. Majd tedd be az egészet egy jól záródó borítékba/dobozba. (Ha az eredeti boríték/doboznem sérült, használd azt akár!)
  2.  Küldd el a csomagot postán vagy futárral a székhelyünkre: 1027 Budapest, Horvát u 14-24. IV. em.. A csomagon jól látható módon tüntesd fel a feladót, és az eredeti rendelésszámot is!
  3.  Amint a csomag visszaérkezett hozzánk, és meggyőződtünk róla, hogy a tartalma sértetlen és rendeltetésszerű használatra alkalmas állapotban van, minden további kérdés nélkül visszatérítjük a termékek vételárát.

FONTOS! A 100% elégedettség garancia a csomag kézhezvételétől számított 30 napig érvényes. A visszaküldés díja a vásárlót terheli.  Utánvétes, portós csomagot nem tudunk átvenni. Csak tiszta, nem használt, nem kopott, nem mosott, eredeti papír- és bevarrt címkéit tartalmazó terméket veszünk vissza.

Nagyon sajnáljuk, hogy a terméket visszaküldöd, de reméljük, nem vagy nagyon csalódott, és lehetőséget adsz nekünk, hogy javítsuk a hibát: Természetesen minden külön indoklás nélkül visszafizetjük a nem használt termékek árát, ha ezt szeretnéd, de van egy jobb ajánlatunk is:

2 kupont küldünk (e-mailben) amiket egy éven belül használhatsz fel:

  1.  A vásárlás ellenértékével megegyező vásárlási utalványt
  2.  Egy ingyenes szállítási kupont

A kuponokat együtt vagy külön is felhasználhatod és el is ajándékozhatod.

Mivel úgy érezzük, hogy a társadalomban megfogalmazódott az igény a társadalmi felelősségvállalásra, lehetőség van arra is, hogy az áru ellenértékét adományként a NEO Magyar Segítőkutya Egyesületnek átutaljuk. (Az utalásról igazolást küldünk.)

Kérjük a visszaküldés előtt töltsd ki az alábbi űrlapot:


Ha bármiben bizonytalan vagy, kérd ki Fogyasztó Barát közérthető és mindenkor pontos tanácsát. Elkötelezettek vagyunk a jogszerű és mindenben méltányos kereskedelmi gyakorlat mellett. Itt tudod elolvasni a minden jogi részletre kitérő, valamennyi jogszabályi elvárásnak megfelelő fogyasztói tájékoztatót. (Ez az oldal ennek egy rövidített és közérthető kivonata.)