Sütiket használunk, részletek az adatkezelési tájékoztatóban.
Termékek Menü

Szállítási információk

Szállítási információk

Megrendelésedet központi raktárból szolgáljuk ki. A délelőtt 11 óráig beérkezett rendeléseket még aznap csomagoljuk és átadjuk a szállítónak, ha minden rendelt termék raktáron van. A raktáron lévő termékeket tehát már másnap megkaphatod. Logisztikai szolgáltatónk a Webshippy.

Egyes termékeket külső raktárunkból hozunk be, ezekre általában 7-10 munkanapot kell várni. A külső raktáron lévő termékek is a saját raktárainkban vannak, nem nagykereskedőnél, tehát elérhető, csak logisztikai időszükséglete van.

A minimális rendelési érték 1980 Ft, de a nagyon kisértékű rendelések mellé egy picit drágább a szállítás (4000 Ft felett a szállítási költség egy részét átvállaljuk, 18 000 Ft felett pedig az egészet. A szállítás tehát 18 000 Ft felett ingyenes.

Személyes átvétel: a külön matricával megjelölt termékek kivételével személyes átvételre nincsen rá lehetőség, a megrendeléseket egy nagy logisztikai raktárból dolgozzuk fel, ahol nincsen (tilos) az ügyfélforgalom.

Futár partnerünk a GLS, valamennyi megrendelést emailben és a szállítás napján SMS-ben  előre jelez a GLS. Az email információi alapján a rendelés kiszállítási ideje módosítható. 

Fontos: bár a térkép az automatákat is tartalmazza, automatába nem tudunk szállítani, ezért kérjük, hogy válassz a többi csaknem 700 csomagpont közül. 
További információk a GLS-ről

Fizetési lehetőségek

     -Bankkártya (Barion)
     -Utánvétel -  mivel a szállítók nagyon drágán vállalják az utánvét kezelését, ennek egy részét -350 Ft-ot- áthárítunk rád. Ha nem szeretnél a szállítási díjon felül fizetni, válaszd a bankkártyás vagy az átutalásos fizetést.
     -Átutalás 5000 Ft felett.  (Az átutalásra 4 napod van, ezután a rendelést töröljük, de természetesen újra meg tudod rendelni, ha az adott termék raktáron van még.)
Az átutalásnak és a kártyás fizetésnek nincsen felára. 


További információk  a Barionról