Sütiket használunk, részletek az adatkezelési tájékoztatóban.
Termékek Menü

PACKiT utazós hűtőtáska 5 l - Viva

Ár:
9.790 Ft
5 literes szaladgálós, ebédhordós vidám hűtőtáska. Mindenkit jókedvre derít ezzel a dinamikus mintával :-) Akár 10 órán át hűtőhidegen tartja az ebédet, jégakkuk nélkül
Szerezhető hűségpontok: 0
Márka:
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2018-08-04

osztonzo


18 000 Ft-tól ingyenes szállítás! szállítási díjak
Vedd meg nyugodtan, 30 napig bármikor visszavesszük. smiley

Leírás és Paraméterek

Személyes kedvencem ez a kis táska, mindenkinek felírnám receptre: az ember egész nap vigyorog, hacsak ránéz, főleg, hogy tudja, hogy az ebéd rejlik benne, biztonságos hidegben....

Ebbe a táskába belefér egy-két adag ebéd dobozban és két kb 3.5 dl-s palack, + egy kis nasi vagy gyümölcs. Cipzáros, és menő fogója van, aminél fogva kényelmes és biztonságos vinni. Nem csak muhnkahelyre, hanem utazáshoz, kempingbe, strandra, bébiételnek, stb is remek.

Ez a termék volt a PACKiT első, szabadalommal védett terméke... a nagy klasszikus, mindmáig Amerika kedvence.

Hogyan működik: a táska anyagában körben mindenhol nagy hőkapacitású, szabadalommal védett fagyasztózselé van, ami 10-12 óra alatt a mélyhűtőben megfagy. A fagyasztáshoz a táskát egész kicsire lehet hajtani.  A fagyasztóból kivéve az ételeket jégakku nélkül lehet belerakni, és így körbeveszi a hideg. 

A táska belseje műanyag, élelmiszer kontakt minőségű EVA (Etil-vinilacetát) ami teljesen vízálló. Ha a fagyott táskába meleg ételt teszel, akkor kondenzálódni fog a pára a hideg táskán, de ekkor sem fog kifolyni. Tedd bele az ételt szoba- vagy hűtő hőmérsékleten, és nem lesz kondenzvíz sem! :-)

Tisztítás: ha nedves a táska, ne csukd össze: töröld át mosószeres ronggyal vagy fertőtlenítős takarítókendővel.

Repülés: a TSA állásfoglalása szerint amig fagyott a hűtőközeg, minden további nélkül felvihető kézipoggyászként. Ezért ha kézipoggyászként repülőre akarod vinni, indulás előtt vedd csak ki a hűtőből, és még 4-6 órát fagyott lesz. De még soha senki nem tett észrevételt a PACKiT dolgozóinak, akik rendszeresen ülnek repülőre ilyen táskákkal.

Nézd meg a termék bemutató videóját:

 

 

*:akár= ez az idő 21 fokos szobahőmérsékleten lett mérve, ha ennél jóval melegebb van, ez az idő valamelyest csökken.