Sütiket használunk, részletek az adatkezelési tájékoztatóban.
Most itt vagy: > >

PACKiT - A legszebb és legokosabb hűtőtáska

PACKiT - A legszebb és legokosabb hűtőtáska

Van egy olyan axióma, hogy a hűtőtáska ronda. És órmótlan. Egy másik szerint, ami nem ilyen, az meg kutyafülét sem ér...

Mi most bemutatunk valamit, amivel megdöntjük ezt az axiómát. Szerintünk a PACKiT termékek szépek és okosak: nem órmótlan, nem ronda, és nem csak 10 percig tartja hűvösen a tartalmát.

Van egy javaslatunk: vidd magaddal a hűtőszekrényt...:-)) Kicsiben és csinosban! 

 A titok nyitja: hajtsuk kicsire a speciális anyagú táskát, és tegyük be a jégakkuk helyett a mélyhűtőbe. Reggel vegyük ki, bele az ételt, és indulás. Semmi olvadozó, csöpögő jégakku, semmi egyenetlen hűtés:

Egy szép és okos termék az uzsitasik országából. Amerikában sokkal nagyobb hagyománya van annak, hogy a gyerekek/felnőttek szépen tervezett kis táskában ebédet visznek magukkal. A terméket egy californiai anyuka találta ki, akinek épp az volt a baja a hűtőtáskákkal, mint mindnekinek. 2009-ben dobta piacra az első termékeket. Azóta 40 országban kaphatóak, most már nálunk is :-) 

Nagyon egyszerű bemutatni a legnagyobb képességét: az egész táska úgy van kialakítva, hogy könnyen össze lehessen hajtani kicsire, és egész éjszakára vagy még hosszabb időre a mélyhűtőbe lehessen tenni. Ezután akár 10 órán át is hidegen tartja az táska tartalmát.  És nem mellesleg vidám, szép, jókedvre derít minden nap. Nem csak utazáskor.

Egy rövid videó a működésről:

Ebben a videóban pedig Melissa mutatja be a legnagyobb, pikniktáska méretű PACKiT táska összehajtását, hogy ne foglaljon sok helyet, amig hűsöl:

 

Egyelőre nem forgalmazzuk a termékskála összes tagját, de jelezd nekünk, ha szükséged lenne rá, vagy szívesen átnéznél egy katalógust, és megoldjuk!

Nézd meg, milyen PACKiT termékek vannak most raktáron: 

Hadd lássam az összes PACKiT terméket

Tartalomhoz tartozó címkék: packit

Keresés