Sütiket használunk, részletek az adatkezelési tájékoztatóban.
Termékek Menü

PACKiT Sandwich táska - Ziggy

Ár:
6.900 Ft
Egy szép, szendvicsnek való hűtőtáska, amiben kb 4 órán át hűtőhideg marad a szendvics, jégakkuk nélkül. Jókedvre derítő mintával.
Szerezhető hűségpontok: 0
Márka:
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2018-08-04

osztonzo


18 000 Ft-tól ingyenes szállítás! szállítási díjak
Vedd meg nyugodtan, 30 napig bármikor visszavesszük. smiley

Leírás és Paraméterek

Természetesen ideális szendvicsnek, főleg a klasszikus gépi kenyérből készülthöz, de lehet bele tenni snack-et, kozmetikumot, gyógyszert, bármit, amit hidegen tartanánk. pl. egy utazás vagy strandolás alatt. Kicsi és egyszerű, de mindenképp vidám! :-)

Ebbe a táskába belefér egyszép méretes vastag... szendvics :-) Mivel ez a táska kicsi, a benne lévő zselé is kevés, így 4 órán át tartja hidegen (szobahőmérsékleten számolva) a szendvicsedet.

Ez egy kifutó termék, már nem gyártják, de mivel szerintünk praktikus, elhoztuk még az utolsó darabokat. Csapj le rá, ha megtetszik! :-)

Hogyan működik: a táska anyagában körben mindenhol nagy hőkapacitású, szabadalommal védett fagyasztózselé van, ami 7-9 óra alatt a mélyhűtőben megfagy. A fagyasztáshoz a táskát egész kicsire lehet hajtani.  A fagyasztóból kivéve az ételeket jégakku nélkül lehet belerakni, és így körbeveszi a hideg. 

A táska belseje műanyag, élelmiszer kontakt minőségű EVA (Etil-vinilacetát) ami teljesen vízálló. Ha a fagyott táskába meleg ételt teszel, akkor kondenzálódni fog a pára a hideg táskán, de ekkor sem fog kifolyni. Tedd bele az ételt szoba- vagy hűtő hőmérsékleten, és nem lesz kondenzvíz sem! :-)

Tisztítás: ha nedves a táska, ne csukd össze: töröld át mosószeres ronggyal vagy fertőtlenítős takarítókendővel.

Repülés: a TSA állásfoglalása szerint amig fagyott a hűtőközeg, minden további nélkül felvihető kézipoggyászként. Ezért ha kézipoggyászként repülőre akarod vinni, indulás előtt vedd csak ki a hűtőből, és még 4-6 órát fagyott lesz. De még soha senki nem tett észrevételt a PACKiT dolgozóinak, akik rendszeresen ülnek repülőre ilyen táskákkal. 

*:akár= ez az idő 21 fokos szobahőmérsékleten lett mérve, ha ennél jóval melegebb van, ez az idő valamelyest csökken.