Sütiket használunk, részletek az adatkezelési tájékoztatóban.
Termékek Menü

PACKiT Mini Lunch Bag - uzsonnás táska 1,9 l - Poppies

Ár:
8.490 Ft
Klaszikus uzsonnás táska kicsi változata a Lunchbag-ek anyaországából :-) (USA) Kényelmes méret mindenféle ebédhez, vidám virágos mintával. Hordozható kicsi hűtő: akár 10 órát hidegen tart.
Szerezhető hűségpontok: 0
Márka:
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2018-08-04

osztonzo


18 000 Ft-tól ingyenes szállítás! szállítási díjak
Vedd meg nyugodtan, 30 napig bármikor visszavesszük. smiley

Leírás és Paraméterek

Klasszikus uzsonás táska kicsiben, ami akár* 10 órán át is hűtőhidegen tartja a tartalmát. Nem csak gyerekeknek! Mindnekinek feldobja a napját, ha az ebédjét ilyen vidám mintás táskában viszi magával :-) 

Kisebb gyerekeknek idális méret, de ha csak egy kis adag ebédet viszünk magunkkal, akkor is remek! Nagyon vidám, pöttyös, kislányok kedvenc színe. Természetesen ez a méret is cipzáros, és a tetején csat van, pl. azért, hogy nehogy kiessen a bickilis kosárból..:-) (Rögzítésre.)

Hogyan működik: a táska anyagában körben mindenhol nagy hőkapacitású, szabadalommal védett fagyasztózselé van, ami 10-12 óra alatt a mélyhűtőben megfagy. A fagyasztáshoz a táskát egész kicsire lehet hajtani.  A fagyasztóból kivéve az ételeket jégakku nélkül lehet belerakni, és így körbeveszi a hideg. 

A táska belseje műanyag, élelmiszer kontakt minőségű EVA (Etil-vinilacetát) ami teljesen vízálló. Ha a fagyott táskába meleg ételt teszel, akkor kondenzálódni fog a pára a hideg táskán, de ekkor sem fog kifolyni. Tedd bele az ételt szoba- vagy hűtő hőmérsékleten, és nem lesz kondenzvíz sem! :-)

Tisztítás: ha nedves a táska, ne csukd össze: töröld át mosószeres ronggyal vagy fertőtlenítős takarítókendővel.

Repülés: a TSA állásfoglalása szerint amig fagyott a hűtőközeg, minden további nélkül felvihető kézipoggyászként. Ezért ha kézipoggyászként repülőre akarod vinni, indulás előtt vedd csak ki a hűtőből, és még 4-6 órát fagyott lesz. De még soha senki nem tett észrevételt a PACKiT dolgozóinak, akik rendszeresen ülnek repülőre ilyen táskákkal.

Nézd meg a termék bemutató videóját:

 

 

*:akár= ez az idő 21 fokos szobahőmérsékleten lett mérve, ha ennél jóval melegebb van, ez az idő valamelyest csökken.