Sütiket használunk, részletek az adatkezelési tájékoztatóban.
Most itt vagy: > > >

Szilikon flakon utazáshoz - baglyos - zöld

Ár:
1.190 Ft
Ezek is jól jöhetnek:
Papírszappan kis dobozban 20 darabos - kék Papírszappan kis dobozban 20 darabos - kék
599 Ft
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2019-10-26
Márka:
Elképesztően cuki és praktikus szilikon flakon kozmetikumok számára - Két erős tapadó koronggal. Próbáld ki a szilikon flakont, és többet nem viszel ikeást :-))) Nélkülözhetetlen minden utazónak! 
Cikkszám: 2010304000210
Átlagos értékelés: Nem értékelte még senki, te lehetsz az első!

Leírás és Paraméterek

Ez a flakon tökéletesen megkönnyíti az utazást: kicsi tökéletesen záró puha szilikon flakonok, amikbe tusfürdőt, testápolót, sampont, balzsamot, kézmosót, fertőtlenítőt, vagy bármi egyebet tehetünk. Nem törik, nem lesz karcos, önsúlya minimális. A legfontosabb előnye a 100 forintos ikeás holmival szemben, hogy könnyű belőle kivarázsolni a sampont, testápolót, stb. Erősen addiktív darab, aki egyszer rászokott, nem érti, hogy mások miért használnak merev falú kisflakonokat :-) 

A folyadékot könnyű beletenni, mivel a kupak lecsavarható, az alatta levő nyílás pedig kényelmesen nagy, nem kell kistölcsérrel kinlódni. A kupak (élelmiszeripari polipropilén) pedig cseppmentes, így csak annyi jön ki rajta, amennyit tényleg szeretnénk. 2 tapadó koronggal meg tud kapaszkodni a zuhanyzó falán, az üvegen vagy a csempén, igy nem probléma, ha nincs szappantartó. 

A méret alapján (90 ml) flakon megfelel a repülésbiztonsági szabályoknak, így feladható kézipoggyászban is. 

A termék nem játékszer.

Kiegészítő információk a szilikonról:

A szilikon szilicium és oxigén molekulák által alkotott vázból álló polimer műanyag. Bár biológiailag nem bomlik le (ahogyan a többi műanyag sem), de szelektíven gyűjtve nagyon jól újrahasznosítható. A polimer természetesen lágy, nem szükséges veszéyes lágyítószerek alkalmazása. Figyelni kell arra, hogy a termékek árának csökkentése érdekében sokszor keverik a szilikont olcsóbb műanyagokkal, így az előnyös tulajdonságok is veszendőbe mennek. A nagyon olcsó szilikon termék mindig gyanús ebből a szempontból.

A szilikon jól tűri a szélsőséges hőmérsékletet, rugalmas és jól tisztítható, nem veszi át a vele érintkező anyagok szagát. 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Ezt is ajánljuk

Keresés