Sütiket használunk, részletek az adatkezelési tájékoztatóban.
Termékek Menü

Legyen gyönyörű az ünnep - Karácsony utazóknak :-)

Mindenkinek vannak olyan ismerősei, akinek nagyon nehezen talál ajándékot... De szerencsére a legtöbben közülük utaznak többet vagy kevesebbet, közelebbi vagy távolabbi célpontokra. Ez azért jó, mert egészen biztosan találsz nálunk valami meglepetést neki :-)

Ezen az oldalon minden karácsonyi tudnivalót összeszedtem neked, hogy ne kelljen sokat keresgélned az információkat:

 Ajándékötletek:

A mi ajándékunk:

Karácsonyig minden dobozba karácsonyi képeslapot (+boríték) teszünk. Ezt nem kell külön kérned, automatikusan csomagoljuk mindenkinek :-) -Elfogyott!

Díszcsomagolás:

A kosárfolyamatban választhatsz karácsonyi csomagolást. Ez egy 32x26x10 centis papírzacskó sodrott füllel, amit a csomagodba teszünk a megrendelt termékek mellé. A zacskó ára 350 Ft, és a legtöbb termékünk elfér benne. (A nagy hátizsákok kivételével.). Ebben az időszakban a világváros mintás ajándékcsomagoló tasakokat nem tudod megrendelni. 

Karácsonyi kiszállítás:

A szállítási díjak nem változnak

A csomagokat a Webshippy raktárából küldjük ki, ahol folyamatosan töltjük a fogyó készleteket. A webshippy raktárban található termékeket 1 nap alatt házhozszállítjuk: Ha délelőtt 11-ig megrendeled, másnap már csenget is a GLS, vagy felveheted a GLS csomagponton.

Foxpost automatába is szállítunk végig, de az elmúlt két karácsonyi szezonban a Foxpost nem bírta a terhelést. Most sem tudjuk, mi várható, így dec 15. után már ne rendelj Foxpostba, ha karácsonyi ajádnékot rendelsz.

Az a termék, ami a saját külső raktárunkban van, úgy jut el hozzád, hogy előbb mi beszálítjuk, a Webshippy betárolja, majd csomagolja, és kiküldi. Ez a folyamat kb 7 napot vesz igénybe. Fontos, hogy a legtöbb termékből csak néhány darab van a Webshippyben, és folyamatosan töltjük, így ha egyféle termékből többet rendelnél, kérdezd meg, hányat tudunk azonnal küldeni! Telefon: 06302000856, vagy chaten, vagy emailben gyorsan válaszolunk neked. Ahol azt látod, hogy 1 nap alatt szállítható, hogy legalább 1 darabot biztosan tudunk küldeni, a legtöbb esetben természetesen többet is.

Az ajándékkártyákat a megrendelést követő 24 órán belül emailben küldjük ki. 10000 Ft feletti ajándékkártyát postán is elküldünk, ha ezt jelzed (a megjegyzésben, emailben, telefonon, vagy chaten.)

Utolsó pillanat esetére: dec 20. után egyes termékeket személyesen is át tudsz venni, erről 19-én teszünk közzé információkat (A külső raktárban tárolt készletből.) A vészhelyzeti vásárlást 24-én délig tudod megtenni majd.