Sütiket használunk, részletek az adatkezelési tájékoztatóban.
Termékek Menü
Digitális poggyászmérleg háttérvilágítással 100g-tól 40 kg-ig Kattintásra nagyobb lesz

Digitális poggyászmérleg háttérvilágítással 100g-tól 40 kg-ig

Ár:
3.190 Ft
2.490 Ft
Kedvezmény: 22%
Elérhetőség: Külső raktárunkból (7 nap alatt)
Várható szállítás: 2018. október 26.
Kisméretű poggyászmérleg, amit minden utunkra magunkkal vihetünk, 40 kg teherbírással, kényelmes, ergonomikus kialakítással, háttérfénnyel. A kijelző jelzi, ha túlsúlyt helyeztünk az eszközre, vagy ha alacsony az elemszint. A mérést követően pedig automatikusan kikapcsol.
Szerezhető hűségpontok: 9

osztonzo


18 000 Ft-tól ingyenes szállítás! szállítási díjak
Vedd meg nyugodtan, 30 napig bármikor visszavesszük. smiley

Leírás és Paraméterek

Régebben a légitársaságok elnézőek voltak, ha 20 kg volt a súlyhatár, kis mosollyal felvették a 24 kilóst, vagy még nagyobb bőröndöket. Ennek jópár éve vége, még a reguláris (nem fapados) légitáraságok is nagyon szigorúak, legtöbbször még a kézipoggyásszal is. A fapaodokról nem is beszélve, ahol az üzleti koncepció része, hogy a poggyászokra viszonylag alacsony határokat állapítanak meg, és a nehezebbeket nagyon súlyos pótdíjakért veszik fel. Nem annyira egyszerű megtippelni, hogy egy bőrönd 15 kg vagy 16, esetleg 23 vagy 24.

Ha csak a repülőtéri mérlegen derül ez ki, akkor jön a stressz, hogy mi legyen a tulsúllyal: fizetünk, esetleg kidobunk, átkéredszkedünk, stb. 

A legjobb az egészet elkerülni azzal, hogy még csomagolás közben lemérjük, hogyan állunk.

Nagyon sokféle mérleget lehet kapni, mi nagyon fontosnak tartjuk, hogy olyan kialakítáa legyen, amit könnyű egykézzel megemelni, akkor is, ha egy 20 kilós bőrönd lóg rajta (tehát nem túl vékony a fogantyú). Fontos még, hogy a szerkezet, amivel a súlyt ráakasztjuk ne merev kampó legyen, mert nem dinnyét akarunk mérni, hanem bonyolultabb kialakítású táskákat, bőröndöket. Ez a pánt kényelmesen átfűzhető minden fülön.  (2 utazás között persze otthon kiválóan használható dinnye- vagy postai küldemény mérlegnek is :-)) 

Mi a kis mérleget, (ami elemmel együtt is csak pár deka, és karcsú kialakításával igazán nem foglal sok helyet), minden repülős utunkra elvisszük, így az út során vásárolt tárgyak miatt sem kell fájjon a fejünk. (Vagy a pénztárcánk, amikör közlik a poggyásztúlsúly költségét...Ennek mértéke légitársaságonként és viszonylatonként változó, de akár 100 dollárnál is több lehet egy tengeren túli út esetén.

Mérés során a terhet lassú fokozatos mozdulattal emeljük, hogy lehetőleg ne mozogjon a mérlegen, mert az téves mérést okoz. 

Ajándék most: ajándék pót elemet küldünk minden poggyászmérleg mellé, hogy semmiképp se érhessen senkit az a méreg, hogy volna mérlege, de épp lemerült benne a gombelem :-) 

teherbírás 40 kg
kijelző világítás igen
áramellátás 1 db CR2032 gombelem, a csomagolás NEM tartalmazza, de ajándékba küldünk:-)
szín fekete

Kapcsolódó termékek

1 nap alatt szállítható
2.190 Ft
1 nap alatt szállítható
990 Ft 749 Ft
1 nap alatt szállítható
690 Ft
1 nap alatt szállítható
790 Ft

Akik ezt megvették...

Külső raktárunkból (7 nap alatt)
1.490 Ft 1.290 Ft
1 nap alatt szállítható
440 Ft
1 nap alatt szállítható
1.290 Ft
1 nap alatt szállítható
690 Ft
Külső raktárunkból (7 nap alatt)
1.990 Ft
1 nap alatt szállítható
790 Ft

Ezt is ajánljuk