Sütiket használunk, részletek az adatkezelési tájékoztatóban.
Termékek Menü

18 részes levélsorozat az Afrikai kalandunkról

Móni
18 részes levélsorozat az Afrikai kalandunkról

Mikor 2016 nyarán 3 hetet eltöltöttünk Namibia-Botswana és Zimbabwe gyönyörű tájain, a legtöbb ismerősünk sokkolódott: Hogy lehet, hogy egyedül ide "merészkedtünk", és főleg "minek?"
Lenyűgöző élményeinkről szól ez a levélsorozat, olvasd el.... 
Feliratkozom

Ez a levélsorozat eredetileg egy blog volt, amit útközben írtunk. A blogszolgáltató a napokban bezárt, a blog már nem érhető el. Úgy gondoltuk, hogy megmentjük, átdolgozzuk, a gépelési és stilisztikai hibákat javítjuk, és szélesebb közönség elé tárjuk. Ez a levélsorozat nem akar eladni semmit, nincsenek benne marketing trükkök, követőkódok és semmi hasonló:

Csak annyi a célunk, hogy bemutassuk, merre jártunk, mit, hogyan oldottunk meg, és -sokak kérésére- megőrizzük ezt a blogot az utókornak.

A levélsorozat 1-1 napunkat mutatja be, minden reggel 7 órakor a kávéd mellé érkezik egy kedves, inspiráló, pozitív történet, ami után akár indulni is akarsz erre a csodálatos, békés és különleges helyre. Láthatod, hogy ehhez nem szükséges csoport, vagy szuperképzett vezető. (Bár, ha egyedül mész, egy kis angol tudás hasznos.)

Iratkozz fel:

 

 

A levélsorozatról bármikor leiratkozhatsz, ha nem szeretnél tőlünk több levelet kapni.

 

  Újdonságok    Akciók