Sütiket használunk, részletek az adatkezelési tájékoztatóban.
Termékek Menü
Most itt vagy: > >

10 Tipp Blog

Kifogyhatatlan tippraktár utazáshoz!

Szívesen várunk tartalmakat is, amiket kuponokkal honorálunk: írj bármilyen utazással kapcsolatos témában, amiben jártas vagy 10 igazán jó, kipróbált tippet, és minőségtől függően 500-5000 Ft kuponnal háláljuk meg :-) 

Móni
Nemzetközi oltópontok Magyarországon

Ha veszélyeztetett területre mész, oltass! Nem éri meg kockáztatni. Akkor sem, ha Béla bá'-ék tavaly nem oltattak és semmi bajuk sem lett.
(Az elérhetőségeket és a nyitvatartási időket ellenőrizd, mielőtt odamész!)

 

Hogyan vadásszunk sarkifényt? Ingyenes ebook

A sarkifényt látni kell! Megdöbbentő, lenyűgöző, torokszorító érzés, és élőben egészen más, mint a képeken! Nem is túl nehéz elkapni, de pár hasznos tanács jól jön hozzá.

Személyes tapasztalatainkat osztottuk meg ebben a ebookban.

Olvasd örömmel. (pdf, 1 mb) 

  Kérem az ebook-ot

Móni
18 részes levélsorozat az Afrikai kalandunkról

Mikor 2016 nyarán 3 hetet eltöltöttünk Namibia-Botswana és Zimbabwe gyönyörű tájain, a legtöbb ismerősünk sokkolódott: Hogy lehet, hogy egyedül ide "merészkedtünk", és főleg "minek?"
Lenyűgöző élményeinkről szól ez a levélsorozat, olvasd el.... 
Feliratkozom

Móni
10 tipp autókölcsönzéshez

10 tipp autókölcsönzéshez - részletesen és alaposan, hogy tényleg legyen értelme

Az autókölcsönzéshez olyan sok tippünk van, hogy ez most csak az első adag. (Ahogy a korábbi, külföldi netezéssel foglalkozót is folytatni fogjuk.)
Sokan félnek a külföldi autókölcsönzéstől, pedig egy kis előre tervezéssel nem veszélyes mutatvány a legtöbb országban. 


 

Móni
10 tipp külföldi netezéshez és telefonáláshoz

Külföldön netezni vagy telefonálni általában drága, de legalábbis a "sose tudhatjuk" kategória. Mivel mi nem csak nyaralni, hanem neonomádkodni is szoktunk (utazás közben dolgozunk is), úgy gondoltam, összeszedek 10 fontos tanácsot, hiszen az internet legalább olyan fontos utazási kiegészítő mint egy nesszeszer :-))


Móni
10 tipp külföldi szálláskereséshez - hotelek Rengeteg szállást kerestünk már, szinte minden gyűjtőportálon .genius, premium, advanced felhasználók vagyunk. Sokan kérnek tőlünk tippeket, hogyan lehet jó szobát találni az interneten. Most 10 hotelkeresési tipp következik.