Sütiket használunk, részletek az adatkezelési tájékoztatóban.
Most itt vagy: > Kezdőlap >

Blog

Blog

Kifogyhatatlan tippraktár utazáshoz!

Szívesen várunk tartalmakat is, amiket kuponokkal honorálunk: írj bármilyen utazással kapcsolatos témában, amiben jártas vagy 10 igazán jó, kipróbált tippet, és minőségtől függően 500-5000 Ft kuponnal háláljuk meg :-) 

A magyar kormány is közzétette felhívását, hogy indulás előtt jól fontold meg, hogy valóban indokolt-e ebben az időszakban útra kelni vagy várhat még. Ha mindenképp útnak indulsz...

Ha veszélyeztetett területre mész, oltass! Nem éri meg kockáztatni. Akkor sem, ha Béla bá'-ék tavaly nem oltattak és semmi bajuk sem lett.
(Az elérhetőségeket és a nyitvatartási időket ellenőrizd, mielőtt odamész!)

A sarkifényt látni kell! Megdöbbentő, lenyűgöző, torokszorító érzés, és élőben egészen más, mint a képeken! Nem is túl nehéz elkapni, de pár hasznos tanács jól jön hozzá.

 

Mikor 2016 nyarán 3 hetet eltöltöttünk Namibia-Botswana és Zimbabwe gyönyörű tájain, a legtöbb ismerősünk sokkolódott: Hogy lehet, hogy egyedül ide "merészkedtünk", és főleg "minek?"
Lenyűgöző élményeinkről szól ez a levélsorozat, olvasd el.... 

Az autókölcsönzéshez olyan sok tippünk van, hogy ez most csak az első adag. (Ahogy a korábbi, külföldi netezéssel foglalkozót is folytatni fogjuk.) Sokan félnek a külföldi autókölcsönzéstől, pedig egy kis előre tervezéssel nem veszélyes mutatvány a legtöbb országban. 

Külföldön netezni vagy telefonálni általában drága, de legalábbis a "sose tudhatjuk" kategória. Mivel mi nem csak nyaralni, hanem neonomádkodni is szoktunk (utazás közben dolgozunk is), úgy gondoltam, összeszedek 10 fontos tanácsot, hiszen az internet legalább olyan fontos utazási kiegészítő mint egy nesszeszer :-))

Rengeteg szállást kerestünk már, szinte minden gyűjtőportálon .genius, premium, advanced felhasználók vagyunk. Sokan kérnek tőlünk tippeket, hogyan lehet jó szobát találni az interneten. Most 10 hotelkeresési tipp következik. 

Keresés